2015. okt 07.

Nevető magzatdarabolók - újabb Planned Parenthood videó

írta: Al
Nevető magzatdarabolók - újabb Planned Parenthood videó

Először a végtagokat szedi le D. Amna Dermish

partialbirthabortion.jpg

Nevetve mesél a magzat különböző testrészeinek kinyerésére szolgáló kísérleteiről a Planned Parenthood egyik munkatársa. Dr. Amna Dermish a videón azt is beismeri az álruhás nyomozó előtt, hogy ha szükséges, végez részleges szülési abortuszt is, ami 2003 óta illegális, és két év börtönnel, illetve 250 ezer dollár pénzbírsággal büntethető. Wiliam H. Orrick szövetségi bíró határozata értelmében most már a kongresszus előtt is le fogják vetíteni a botrányos rejtett kamerás videósorozatot. 

Július óta újra és újra a figyelem középpontjába kerül Amerika legnagyobb abortuszhálózata. Álruhás életvédők ugyanis rejtett kamerával rögzítették, ahogy az intézmény szakmai vezetője egy elegáns étteremben abortált magzatok szerveinek az eladásáról tárgyal. A bűnlajstrom azóta csak bővült: az is kiderült, hogy a Planned Parenthood dolgozói az abortusz során élve világra jött magzatokat is meggyilkolják, illetve beavatkoznak az abortusz bevett módszerébe, azért, hogy a kutatók számára értékesebb magzati szervekhez sértetlenül hozzájuthassanak. (Az abortuszon átesett nők ezekről a kulisszatitkokról természetesen nem tudnak.)

 

level_egy_meg_nem_szuletett_1.jpg

 

Mindezt ráadásul hihetetlenül cinikus stílusban.

deborah_nucatola.jpgDr. Deborah Nucatola. Ebéd közben fejti ki, mennyire profik egyes magzati szervek kinyerésében, és hogy hogyan szegik meg a részleges szülési abortusszal kapcsolatos törvényt a nagyobb bevétel érdekében.

gatter.jpgDr. Mary Gatter, a Planned Parenthood egyik vezetője. Egy tényfeltáró videóban nevetve megjegyzi, hogy egy Lamborghinit szeretne a kioperált magzati szervekért.

amnadermish.jpg

Dr. Amna Dermish, amint nevetve meséli, hogyan küszködik a magzatok feldarabolásával.

A legutóbbi videón Dr. Amna Dermish beszél arról nevetgélve, hogyan gyakorol, kísérletezik az abortált magzatokon, míg meg nem tanulja épségben eltávolítani legértékesebb részeiket. Emellett az is elmondja, ha szükséges, farfekvésbe fordítja az abortusz előtt a halálra ítélt magzatokat. Ez a részleges szülési abortusz első lépése, amit azért tesznek meg, hogy a magzat testének minél nagyobb részét sértetlenül tudják kihúzni a méhből. Ez a művelet 2003 óta illegális, és két év börtönnel, illetve 250 ezer dollár pénzbírsággal büntethető.

 

a_csalad_ereje_1.jpg

"Két világhírű pszichológus próbál meggyőzni arról, amit a szíved egyébként is diktálna, azaz hogy a növekvő társadalmi nyomás ellenére ne add át a gyerekeid nevelésének felelősségét a különböző intézményeknek illetve a médiának. Igenis a szülő az, aki leghatásosabban meg tudja tanítani gyermekének, hogy mi a jó és mi a rossz. A kortársaiknak kiszolgáltatott fiatalok hamar a korai szexualitás és az agresszió áldozatai lesznek. Ha azonban a szülők visszatalálnak ősi szerepükbe, a családok sokkal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és perspektivikusabbak lesznek." (www.booker.hu)

 

Szívesen olvasnál jó könyveket a gyereknevelésről? Nézd meg a könyvespolcunkat!

Szólj hozzá

család abortusz női jogok gyerekjogok Planned Parenthood