2015. nov 08.

7 szupertakarékos, szuperkreatív házi csomagolópapír

írta: Al
7 szupertakarékos, szuperkreatív házi csomagolópapír

owl_wrap.jpg

Nincs jobb karácsonyváró program, mint házi készítésű csomagolópapír tervezése és készítése. Így sokkal személyre szabottabb lesz az ajándék, és ha ügyesek vagyunk, több ezer forintot spórolhatunk is. Arról nem is beszélve, hogy gyerekekkel mekkora buli az alkotás annak, akinek van hozzá türelme! :)

csom2

Minden nemzedék számára nagy felfedezés az egyszerű és nagyszerű krumpli nyomda. Ez a módszer általában az egyszerű formáknak kedvez, de így is nagyon mutatós papírt csinálhatunk. 

nagy_karacsonyi_mesekonyv_akcio_konyvekkel.jpg

 

csom8

Ez a kép mindent elárul: ennél a csomagoló papírnál nem a professzionális végeredmény, hanem az alkotás és pancsolás öröme az elsődleges. Szóval jól szerelkezzünk fel újságpapírral és más védőfelszerelésekkel!!!

 

További profi ötletek a videón...

allati_kotott_sapkak

 

csom9

És persze tovább is lehet fejleszteni: itt a levélke forma krumpli nyomdával készült, a kis bogyó viszont már radírvéggel felvitt ragasztóba szórt csillámpor segítségével.

a_vakond_es_a_karacsony

 

csom3

Papír, radír, ragasztó és "fehér por": egyszerű, stílusos, profi papír a végeredmény.

papirdiszek_karacsonyra 

 

csom5

Itt épp a megszáradásra vár ez a gyönyörű házi csomagolópapír. Az elkészítéséhez egy tortapapír, vagy akár saját gyártású papírterítő, festék és henger szükséges.

 

anne_karacsonya 

csom7

Aki ódzkodik attól, hogy a gyerekekkel vízfestékben tapicskoljon, egyszerűen gyűjtsön össze sok-sok mutatós papírt, és ezekből vágjon ki stilizált gömbdíszeket, amiket rá lehet ragasztani a papírra.

 

karacsonyi_finomsagok

 

csom1

Szintén egy steril, de csinos megoldás: a titok nyitja, hogy a kivágott színes papíron és a csomagolópapíron ugyanazt a fekete filcet használta az alkotó.

 

Szívesen vásárolnád meg a legjobb könyveket akciós áron karácsonyra?  Nézd meg könyvespolcunkat a gyereknevelésről, pszichológiáról vagy aktuálpolitikai kérdésekről! A regényeket se hagyd ki! :)

 

Szólj hozzá

család spórolás otthon gyereksarok DIY