2016. már 03.

Március 12-én az utcán a helyed!

írta: Al
Március 12-én az utcán a helyed!

stopb.jpg

Öt kétségbeesett kisgyerek, köztük egy csecsemő szeretné visszakapni a szüleit. Két elkeseredett szülő mindent megtenne azért, hogy újra együtt lehessen a gyerekeivel. Mind a heten teljesen ártatlanok, szívükből szeretik egymást, de lehet, hogy mégis örökre elszakítják őket egymástól. Ez egy kicsit rajtad is múlik. Ha fontos neked a család, és nem szeretnél egy napon a helyükben lenni, akkor március 12-én az neked is az utcán a helyed!

Március 12-én, 14:00-kor Az Ostrom utca 13. alatt található Norvég Nagykövetség előtt a Stop Barnevernet HUN csapata tüntetést szervez a Bodnariu család újraegyesítéséért. Világszerte már számos országban rendeztek hasonló tiltakozó demonstrációkat mellettük. Most a magyarok is megmutathatják, hogy valóban családcentrikus nemzet vagyunk!

bodnariu.jpg

Amint arról már többször írtunk, a Bodnariu házaspártól novemberben vette el erőszakkal a norvég gyermekvédelem (Barnevernet) gyerekeiket, azzal a gyanúval, hogy "keresztény radikalizmus" szellemében nevelik őket. A Barnervernet minden előzetes tájékoztatás nélkül érkezett az iskolába, ahol a szülők tudta nélkül kihallgatták a lányokat. Miután a gyerekek "bevallották", hogy van több olyan dolog is, ami fülhúzás vagy fenékre csapás terhe mellett otthon tilos a számukra, többé nem térhettek haza, hanem elvitték őket. A Barnervernet rögtön a családhoz is kiszállt rendőri kísérettel, ahonnan az 5 és 2 éves fiúkat egyszerűen elrabolták az édesanyjuk mellől. Másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Az azóta eltelt hónapok alatt a házaspár csak néhányszor láthatta gyermekeit, és a legutolsó láthatáson a fiúkon friss zúzódásokat találtak. Azt is megtudták tőlük, hogy az új nevelőszülők már megtanították őket arra, hogy Isten nem létezik, és hogy az ember a majomtól származik. A gyerekek minden egyes találkozáson kifejezték, hogy nagyon szeretik a szüleiket, és hogy teljes mértékben velük akarnak maradni.

marc12.jpg

Ez messze nem az első illegitim állami gyerekrablás Norvégiában, viszont azt szeretnénk, ha az utolsó lenne. Tiltakozz te is az igazságtalanság ellen, hogy Ruth, Marius, Eliana, Naomi, Ioan, Matei és Ezekhiel újra együtt lehessen!

Az eseménnyel kapcsolatos híreket kövesd a Facebookon!

 

Nézd meg könyvespolcunkat a gyereknevelésrőlpszichológiáról vagy aktuálpolitikai kérdésekről! Aregényeket se hagyd ki! :)

Szólj hozzá

család keresztényüldözés Európa szülő vagyok Bodnariu család