2016. jún 26.

A 12 legszebb levendulacsokor az otthonodba

írta: Al
A 12 legszebb levendulacsokor az otthonodba

Hajrá, készítsd el! :)

lavhome_keret.jpg

Elképesztő ötletes, könnyen elkészíthető levendula dekorációk, amelyekkel feldobhatod és hangulatosabbá varázsolhatod őszi otthonod.

lavhome8.jpg

Az öreg tejeskannára bátran alkothatsz szíved szerint való képet, akár egyszerű festékkel, akár dekopázs technikával. Az eredmény meghökkentően rusztikus és bájos lesz!

lavhome7.jpg

Könnyen csavarhatsz tölcsért bármilyen papírból. Itt egy könyv volt az áldozat, de még markánsabb hatást érhetsz el újságpapírral, muzikálisabbak pedig kedvenc darabjuk kottáját is felhasználhatják!

kozmetkumok_keszitese_otthon.jpg

lavhome4.jpgA vintage őrület óta tudjuk, hogy a kopott pléh is nagyszerű díszítőelem lehet. Pláne levendulával dugig tömve.

lavhome3.jpg

Ha búzakalásszal párosítjuk a levendulát, a  végeredmény überromantikus lesz.

a_konyha_az_otthon_szive.jpg

lavhome5.jpg

De bogánccsal is különleges csokrot alkothatunk!

lavhome6.jpg

Nem csak a friss virágot ültethetjük bögrébe, a száraz levendulát is tarthatjuk benne. A bögre az otthon melegét jelképezi, így roppant barátságos kis szobadíszt kreálhatunk a segítségével. Arról nem is beszélve, hogy új, hasznos szerepet adhatunk így a megrepedezett, használhatatlan bögréinknek.

 

borond_reklam.jpg

 

lavhome2.JPG

Csipke és levendula - jól bevált párosítás. Bármelyik rövidáruboltban kaphatunk ilyen vékony csipkecsíkot, de akár a fiók mélyén is lehet. A doboz közepébe egy mécses is kerülhet. 

lavhome12.jpg

Kopott, sötét kosárban. Borzasan is csodaszép!

a_termekfotozas_iskolaja.jpg

lavhome1.jpg

Egyszerű botok segítségével káprázatos kis virágtartót alkothatunk! Festhetjük, de hagyhatjuk natúran is a botokat. 

lavhome9_1.jpg

Aki életében egyszer egy gyereknapon már próbálta a kosárfonást, az szép reményekkel vághat neki egy ilyen gyönyörű szobadísz készítésének. Mindössze egy harmonizáló szalag kell, a kosárka másik komponense magának a levendulának a szára.

lavhome10.JPG

Ha a nagymamáéknak volt istállójuk, ideje felforgatni néhány pléh edény után. Dekopázs technikával csodás műtárgyat varázsolhatsz belőlük.

lavhome11.jpg

Ez itt valaha lámpatartó volt, de ha neked valódi kalitkád van otthon, abba is beköltöztetheted a levendulát! Az eredmény nagyon egyedi és stílusos lesz. :)

 

kzs_provencei_levendulamezo.jpg

Ha festményként is szívesen kitennéd a falra, 3 féle méretben is megvásárolhatod Kun Zsolt Provence-i levendulamező című képének reprodukcióját.

kzs_levendulamezo.jpg

A Levendulamező című Kun Zsolt festmény reprodukciója szintén 3 méretben kapható.

 

 

Szólj hozzá

család egészség otthon DIY