2016. júl 22.

5 pontos elsősegély csomag iszlamizáció ellen

írta: Al
5 pontos elsősegély csomag iszlamizáció ellen

stop_islamization_stencil_by_elvis4-d6js7ob.jpg

Nem is az a legrosszabb, hogy a ballibb média igénytelen fősodra kritika nélkül veszi át a muszlim propagandát. A legrosszabb az, hogy azoknak, akik ezt nem akarják, gyakran nincsenek értelmes érveik. Pedig lehetnének! Nézzük csak...

1. Nekünk ebből egyszer már elég volt. Elvesztettük az országunkat 150 évre. Sötétség, nyomor, erőszak uralkodott itt, és ezt másfél százados lemaradást azóta is nyögi az ország. Az ok akkor sem volt más, minthogy a keresztény nyugati világ nem fogott össze eléggé az erőszakor iszlamizációval szemben. Ennek nagyrészt mi fizettük meg az árát, még egyszer nem akarunk így járni.

 

1566.jpg

Gyűjts értelmes érveket az iszlamizáció ellen ebből a vadonatúj bookazinból! Térképek, metszetek, tematikus kislexikonok, érvgyűjtemények, hármasfókuszú időegyenes. A bookazine szerves részét képezi egy gimnazisták által írt és rajzolt képregény a szigetvári ostromról!

 

2. A muszlimokat nem tanítják az egyéb vallások és vallásúak tiszteletére. Más vallások hirdetése sok muszlim országban bűncselekménynek minősül, amiért gyakran halálbüntetés jár. Ezek után hogyan várhatnánk, hogy valóban integrálódni akarjanak a befogadó keresztény társadalmakba? Akkor fogadjuk majd el őket, amikor majd ez kölcsönös lesz, és ők is elfogadnak bennünket!

 

a_harag_es_a_buszkeseg.jpg

 

az_ertelem_ereje.jpg

Gyűjts érveket a veterán olasz újságírónő kétkötetes munkájából, ami nem más. mint egy szenvedélyes vádirat Európa iszlamizációja ellen!

 

3. A muszlim terjeszkedés együtt jár a lopakodó vagy nyílt antiszemitizmussal, ami ma elsősorban anticionizmusban tör felszínre, de a célja ugyanaz, mint a második világháború alatt. Ennek a végeredményét már ismerjük, ebből sem kérünk még egyszer. „Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri” - írta az idén elhunyt Nobel-díjas írónk, Kertész Imre.

 

a_vegso_kocsma.jpg

Gyűjts érveket Kertész Imre könyvéből, ami annál hitelesebb, mivel egy Holocaust túlélő tollából született!

nacik_iszlamistak_2.jpg

Gyűjts érveket a két történész könyvéből, amelyben feltárják a náci-iszlamista együttműködés történelmi hátterét!

 

4. A muszlim bevándorlók nagy része munkanélküli lesz a befogadó országban, és sokan nem is törekednek arra, hogy munkát találjanak, egyrészt, mivel a segélyekből is jól megélhetnek, másrészt, mivel így próbálják a befogadó keresztény társadalom politikai/gazdasági rendszerét összeroppantani. Nem véletlen, hogy a legtöbb bevándorló célpontja Svédország, ahol gyakorlatilag munka nélkül is meg lehet élni. Malmö muszlimok lakta negyedében például a férfiak több mint 80%-a munkanélküli. A munkanélküliség növekedése pedig egyenes arányban van a bűnözés növekedésével. Tekintve, hogy országunk számára a "hazai" munkanélküliek és segélyre szorulók eltartása is gondot jelent, ilyen terhet nem vállalhatunk magunkra.

 

a_menekultipar_1.jpg

Gyűjts érveket Udo Ulfkotte könyvéből, ami feltárja, hogy Németországban kik és hogyan nyerészkednek a lakosság kárára a menekültáradatból!

5. Ahol nagyszámú muszlim közösség él, ott megnő a terrorcselekmények valószínűsége is. Minél kevésbé integrált ez a réteg, a veszély annál nagyobb. Ahol mecsetek épülnek, ott előbb utóbb a gyűlöletprédikátorok is megjelennek. Nem akarunk Párizst, nem akarunk Nizzát. 

 

a_dzsihad_jegyese_1.jpg

Gyűjts érveket a francia újságírónő könyvéből, aki saját tapasztalatain keresztül mutatja be, hogyan hálózzák be az iszlamisták a fiatalokat!

 

Szólj hozzá

vallás iszlám bevándorlás terrorizmus Európa