2015. dec 17.

5 kérdés a Magyar Telekomhoz az Ákos botrány kapcsán

írta: Al
5 kérdés a Magyar Telekomhoz az Ákos botrány kapcsán

telekom.jpg

Kedves Magyar Telekom! Magyar nőként köszönjük, hogy megvéd bennünket Kovács Ákostól, és a nemi egyenjogúsággal összeegyeztethetetlen kijelentéseitől. Az alábbiakban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy jobban megértsük, miért is jó ez nekünk.

Önök sajtóközleményük szerint a cég "kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását."

1. Hogyan képzelik a nemi akadályok lebontását? A gyerekek 50%-át a jövőben férfiak fogják világra hozni, hogy teljes legyen az egyenlőség?

2. Az egyenlő feltételek és lehetőségek mellett esetleg arra gondolnak, hogy támogatják a házas férfiak GYED-re küldését? Ez élő gyakorlat már a Magyar Telekomnál?

nok_a_tudomanyban.jpg

3. A sikeres magánélet támogatása alatt azt értik, hogy más multicégekkel ellentétben nem várnak el csúcsdolgozóiktól önkéntes túlórákat esténként a profit maximalizálása érdekében? Nyilván nincsenek kötelezően ajánlott hétvégi tréningek, csapatépítések, céges partik sem, amik túlzott mértékben vonnák el a dolgozókat a családjuktól, igaz?

4. Amikor egy munkakörbe felvesznek egy hölgyet, szempont önöknél, hogy egyedülálló-e, hogy tervez-e a közeljövőben családalapítást, gyermekvállalást? Hogyan járnak el a cég kismamáival? Támogatják későbbi visszavételüket?

5. Hogyan írnák le Önök az ÁLSZENTSÉG fogalmát?

 

Megtisztelő válaszaikat a magyar nők nevében köszönjük szépen!

 

az_eva_elv.jpg

 

Szívesen vásárolnád meg a legjobb könyveket akciós áron karácsonyra?  Nézd meg könyvespolcunkat a gyereknevelésről, pszichológiáról vagy aktuálpolitikai kérdésekről! A regényeket se hagyd ki! :)

Szólj hozzá

vélemény politika család kultúra női jogok nő vagyok