2015. aug 18.

A drog nem szeret viszont - horror Morgan Freeman családjában

írta: Al
A drog nem szeret viszont - horror Morgan Freeman családjában

hines.jpgFreeman unokája néhány órával a meggyilkolása előtt.

"Megeszem, megiszom, elszívom, felszívom!" - nyilatkozta Morgan Freeman a marihuánáról évekkel ezelőtt. A színészlegenda hosszú ideig küzdött a kábítószer legalizálásáért. Tegnap egy bedrogozott rapper késelte halálra 33 éves mostohaunokáját.

Freemant első felesége, Jeanette Adair Bradshaw vezette be a marihuána világába a '60-as években. Később elváltak útjaik, de a marihuána iránti szerelem megmaradt. A színész számtalan interjúban védelmezte a drogot, javasolta fájdalomcsillapítónak, és bolondságnak vélte, hogy a kormány milliókat költ a marihuána elleni küzdelemre, ahelyett, hogy inkább megadóztatná, és így milliárdokat kasszírozhatna be. Azt is tagadta, hogy a füvezés antiszociális vagy kriminális viselkedéshez vezetne.

lamar.jpg

Lamar Davenport. A kezdő rappert korábban marihuána birtoklásért büntették.

 

Bradshaw unokája (aki Freemannek nem természetes, csak mostoha unokája volt), E'Dena Hines színészetet és írást tanult, Morgan Freeman több filmjében is felbukkant kisebb szerepekben. A 33 éves lány együtt járt Lamar Davenporttal. A pár este még együtt vacsorázott egy barátjukkal, aki később azt nyilatkozta, hogy valósággal "extatikus állapotban" voltak, régen látta őket ennyire boldognak és felszabadultnak.

szex_drogok_facebook_1.jpg

Pár órával később azonban Davenport az utcán, saját lakása közelében megkéselte barátnőjét. A vadul üvöltő férfi kokain hatása alatt volt, és azt képzelte, hogy épp ördögöt űz a lányból, akit a helyszínre siető mentők és rendőrök már nem tudtak megmenteni.

viragok.jpg

Virágok a gyilkosság színhelyén.

 

A 78 éves Morgan Freeman állítása szerint 5 évtizede használ szabályos időközönként marihuánát. "Hogyan veszem magamhoz? Ahogy adódik! Megeszem, megiszom, elszívom, felszívom!" - nyilatkozta egy interjúban. 

Szólj hozzá

drog sztárok