2016. feb 09.

Hát ezért nem a magyaroknak találták ki a Valentin-napot

írta: Al
Hát ezért nem a magyaroknak találták ki a Valentin-napot

menv.jpg

Műkörmöshöz menni rózsaszín körmökért, szívecskéket vagdosni, pancsolt koktélokat iszogatni, ostobaságokat küldözgetni az interneten... Őszintén: ez kinek okoz örömöt? 5 nyomos érv, hogy ezt az ünnepet bizony nem nekünk találták ki.

1. Eleve nehezen tartunk észben dátumokat. Ha valakinek párja van, az már plusz egy szülinap és névnap. Amennyiben összeházasodtak már, akkor ott a házassági évforduló is. Nem is beszélve a gyerekekről! Emellé még egy Valentin-nap is? Persze, aznap mindenki rá fog jönni a tévéből meg a rádióból, dehát akkor már rég késő értelmes ajándékot venni!

flirt.jpg

2. A Valentin-nap tipikusan az az ünnep, amire nem sok értelmes dolgot szoktak ajándékozni. Állatkás-szívecskés kulcstartóra és társaira bizony kevesen adnak ki szívesen pénzt. Ha meg csokit akarunk enni, azt veszünk Valentin-nap nélkül is, legalább olcsóbban...

hajnali_laz.jpg

3. A magyaroknak a képmutatás soha nem volt az erősségük. Ha valami egyszer nem érdekli őket, akkor nem.

margot.jpg

4. Ha már ünnep, akkor jobban szeretjük azokat, amikhez munkaszüneti nap is társul!

hawking.jpg

5. Elég ijesztő helyzet egy srác számára, amikor este találkozik a kedvesével, és a tekintetéből látja, hogy most fejvesztés terhe mellett nagyon meg kellene dicsérnie valamit, csak azt nem tudja eldönteni, hogy a frizura új, vagy a körmén a szívecske csillámok, vagy a valentine's day limited edition szemhéjpúder...vagy mi a szösz?!!

Szólj hozzá

kultúra szerelem